Telefonische beschikbaarheid van de artsen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar tegelijk de consultaties zo vlot mogelijk te laten verlopen, zijn de artsen dagelijks telefonisch beschikbaar van 13u tot 14u (behalve op woensdag).

  • Heeft u een algemene vraag voor de artsen, dan kunt u bellen tussen 13u en 14u.
  • Wenst u een specifieke arts aan de lijn te krijgen, dan belt u het best tussen 13u30 en 14u wanneer alle artsen aanwezig zijn. 

Andere vragen (het maken van een afspraak, huisbezoek aanvragen) kunnen steeds aan het secretariaat worden gesteld van 8 tot 13u en van 14u tot 18u.

Wachtdienst

Om de jullie zorg te garanderen werken we samen met andere huisartsen zodat er steeds een arts beschikbaar is voor dringende vragen of zorgen. 

  • In de week kunt u 's nachts een arts bereiken op het wachtnummer 1733. U krijgt na het invoeren van uw postcode een huisarts aan de lijn. Vanaf 8u 's morgens is het secretariaat van de praktijk opnieuw beschikbaar om u in de praktijk verder te helpen. 
  • In het weekend ( vanaf vrijdag 19u tot maandagochten 8u ) belt u het nummer 1733. U zal telefonisch geholpen worden. Er zal op basis van uw klachten aangeraden worden om naar de wachtpost 'de meander' in Menen op consultatie te gaan of er komt een arts bij u thuis.